Trouwen

Laten we eerlijk zijn: trouwen draait echt niet alleen maar om de jurk en het ja-woord. Grijp dit moment toch aan om jezelf eens goed in het zonnetje te zetten met een pak op maat. Ik maak er graag met jou iets moois van. En het is allemaal niet zo ingewikkeld. Ik zorg dat jij er fantastisch uitziet op de grote dag.

Hoe werkt het?
Jij maakt een afspraak en trommelt je achterban op. Tijdens onze afspraak gaan we het volgende doen:

  1. Je legt uit wat je zoekt en wat je wensen zijn
  2. Dan komt het leukste: samen zoeken we naar de juiste stof, kleur en passen we alles aan naar jouw wensen (bijvoorbeeld enkele rij knopen, dubbele rij knopen, twee-, drie- of vierdelig, revers, type zakken en kleur garen)
  3. Dit toppen we af met bijpassende knopen en eventueel gepersonaliseerde binnenvoering
  4. Ik meet je op aan de hand van een pas-pak
  5. Wij schudden elkaar de hand en vieren de aankoop


Jij wacht vervolgens natuurlijk in spanning af. Ik bel je na ongeveer 4 weken om je te vertellen dat je pak bij mij is afgeleverd. We maken een vervolgafspraak voor een belangrijk moment: je gaat voor de eerste keer je trouwpak passen. We laten natuurlijk niks aan het toeval over, alles moet perfect zijn. Toch nog een kleine aanpassing? Geen enkel probleem, ook dat regel ik voor je. Na een week kom je nog een keer terug om te checken of ook de laatste aanpassingen naar jouw wensen zijn. En dan ben jij in ieder geval klaar voor de mooiste dag van je leven en neem je jouw pronkstuk mee naar huis.

×

Stuur mij een bericht via What's app!

×